A dual sim okostelefonok nagy előnyei

Dual sim okostelefon

Sok cég felismerte, hogy kifizetődő számukra és a felhasználók számára is, ha készülékeiket dual sim-es kivitelben forgalmazzák. Az üzletemberek és vállalkozók, akik sokat utaznak, sokat telefonálnak, és jó eséllyel külföldi előfizetéssel is rendelkeznek, felbecsülhetetlen szimplicitás az, ha mindezt egy mobillal tehetik meg.

A dual sim okostelefonok nagy előnye tulajdonképpen az, hogy nincs szükség külön céges telefonra, melyet minden második nap elhagyunk, révén, hogy nem fő készülékünk. Ha megbízható dual sim okostelefont keresünk, akkor manapság a kínai piacon érdemes nézelődni. Itt jelentek meg az első dual sim-es készülékek, és a Xiaomi, Lenovo, Honor, valamint egyéb kínai gyártók szinte minden készüléküket dual sim-es kivitelben küldik.

Ez általában hibridfelosztásban létezik, tehát vagy 2 sim kártyát, vagy 1 sim kártyát és 1 SD kártyát használunk a telefonban. Nem ideális, de azért praktikus. Vállalkozók és üzletemberek számára a dual sim okostelefonok valóban aranyat érnek. A sim kártyáknál ugyanis be lehet állítani, hogy a nap mely szakaszában legyünk elérhetők rajtuk.

A céges kártyánkat beállíthatjuk úgy, hogy mondjuk 8-16-ig lehessen rajta hívni minket, utána pedig deaktiválódik, és csak a személyes számunkon vagyunk elérhetők. Szintén nagy plusz a már említett külföldi/belföldi előfizetések párhuzama, hiszen ehhez sem lesz szükségünk 2 készülékre. Ha külföldi előfizetésünk is van, a kártyát betesszük ugyanabba a telefonba, amelyet a belföldivel használunk. Praktikus megoldás milliók számára!