Az LCD TV árak sokfélesége

LCD TV ár
LCD TV ár

A tévék is elektronikai eszköznek számítanak, ez pedig azt jelenti, hogy áruk felső határa általában a csillagos ég. Rengeteg LCD TV érhető el manapság a vásárlók számára. Vannak egészen egyszerű, viszonylag kis képernyővel és alacsony frissítési frekvenciával rendelkező tévék, melyek a Full HD-t tudják max natívban, van rajtuk HDMI bemenet, viszont sokkal többre nem is képesek, és többnyire csak az előfizetéses adók nézésére alkalmasak.

Az LCD TV árak az okos tévék kategóriájában szoktak elszabadulni, és magáért az okos tévéért is egész sokat kell manapság fizetni, ha egy valóban jó darabot szeretnénk vásárolni. Ennek az az oka, hogy egy okos tévé-t manapság rengeteg mindenre lehet használni, és sok szempontból ki is tudja váltani a számítógépet.

A smart TV-k már képesek csatlakozni otthoni Wifi hálózatunkhoz, ezáltal pedig megnyílik az online streaming, a Youtube, a Netflix, az online videótárak és online csatornák lehetősége előttünk, mely az olcsó, hagyományos LCD TV-k esetében nem elérhető. Az okos LCD TV árak éppen ezért igen magasak szoktak lenni. Egy jó smart TV sajnos ritkán olcsóbb 300.000 forintnál, viszont vételünk a megfelelő használat és kihasználtság mellett egy életre szólhat.

Sok ilyen árkategóriájú tévé már 4k-t is natívban tud, rengeteg online tévézési lehetőséget biztosít, párosítható telefonnal és számítógéppel is, és esetleg még 3D-t is tud, ha valóban drága modellt vásároltunk. Az LCD TV árak természetesen a felső kategóriában már rendkívüli mértékben elszabadulhatnak, és a milliós tévék sincsenek olyan messze, elvégre elektronikai termékekről van szó.