Balatonlellei horgász szállásai közvetlenül a tó partján

Balatonlellei horgász szállás
Balatonlellei horgász szállás

A horgászok számára fontos, hogy a szállástól mennyit kell gyalogolni a vízpartig. A balatonlellei horgász szállások a kempingekben találhatóak, melyek közvetlenül a vízparton helyezkednek el. Így, amikor csak kedve adódik valakinek horgászni, az percek múlva már tekerheti is az orsót a pecaboton.
A magyar tenger bővelkedik olyan halakban, melyek a többi hazai tóban nem igen találhatóak meg. A balatonlellei horgász szállások azért is népszerűek, mert nagyon vadregényes, nádasos helyen lehet hódolni ennek a hobbinak, így a fürdőzők nem tudják elzavarni a halakat.
Stégek kerültek kialakításra, melyek benyúlnak a vízbe, így nem csak a nádasban lehet horgászni. Csónak bérlésére is lehetőség van, aki szeretne beljebb menni a nyílt vízre.
Akár online is lefoglalhatóak a balatonlellei horgász szállások, melyeket egyaránt keresnek belföldi és külföldi vendégek is. A nyári szezonban érdemes mindenképpen hetekkel előbb foglalni, míg ősszel pár nappal az érkezésünk előtt is ráérünk ezzel.
A balatonlellei horgász szállások árukat tekintve nagyon kedvezőek a Balaton partján, így mindenképpen ide érdemes utazni, ha szeretnénk kipróbálni a pecázást a magyar tengeren!