Házimozi eladó? Vértezzük fel otthonunkat mozival még ma!

házimozi eladó
Házimozi eladó

A mozizás már nem csak a tényleges mozik kiváltsága, hiszen jópár éve lehetősége van az átlagembernek is a mozihoz hasonló élményt rekreálni a kényelmes otthonban- Mindehhez ráadásul csak egy viszonylag nagy képátlójú tévére, valamint egy minőségi, legalább 5.1-es hangrendszerre van szükség, mely megfelelő surround élményt biztosít számunkra.

Ha tehát házimozi eladó, és az eladásra szánt rendszer megfelel követelményeinknek (ez legtöbb esetben csak hangrendszer szokott lenni, esetleges média boksz-al), akkor itt az ideje, hogy egy jó ajánlat keretében felvértezzük otthonunkat egy mozihoz hasonló rendszerrel.

A jó házimozi megvalósítása az okos tévék megjelenésével már rendkívül egyszerűvé vált, hiszen HDMI kábelekre, média bokszokra sem nagyon van szükség, köszönhetően annak, hogy tévének keresztül hozzáférünk online tárhelyekhez, videótárakhoz, felhő alapú szolgáltatásokhoz, Youtube-hoz, Netflix-hez és egyéb szolgáltatásokhoz is. Tulajdonképpen, amit eddig gépünk vagy médiabokszunk csinált, arra már a tévé magában egy távirányítóval is képes.

A házimozi tehát sosem volt ilyen kényelmes! Amire egy kis időt kell rászánni az valóban a jó hangrendszer beszerzése, ugyanis az egész feeling vele ezen múlik. Lehet manapság központi 5.1-es vagy 7.1-es erősítővel felszerelt passzív rendszereket venni, de saját erőforrással rendelkező aktív rendszereket is, melyek energiatakarékosabbak és kifinomultabbak, viszont drágábbak is. Ami a lényeg, hogy ha házimozi eladó, akkor a hangrendszerbe kell legalább 5 hangfal és egy mélynyomó!