IPhone tokok olcsón: megéri beruházni!

iPhone tokok olcsón
IPhone tokok olcsón

Sajnos manapság sem ritka látvány, hogy sérült házú, betört kijelzőjű iPhone-okkal sétálnak az emberek az utcán. Van, aki hónapokig gyűjt, hogy egy minőségi, drága iPhone-t megvegyen, mindezt csak azért, hogy 1-2 hónappal később leejtse, és mivel nem volt sem tok, sem kijelzővédő a telefonon, az esés következtében a kijelző egyből be is tört.

Az IP68-as és hasonló szabványokkal ellátott készülékek javítása rendkívül költséges, akár 100.000 forintba is kerülhet. Az iPhone tokok olcsón kaphatók ezzel szemben, és egy mindössze 1-2 ezer forintos beruházással megelőzhetjük, hogy egy újonnan félmilliós készülékre csillagászati összegeket kelljen költeni a javítás miatt.

IPhone tokok olcsón vásárolhatók manapság GSM boltokban, webáruházakban és egyéb online rendelős helyeken is, a választék pedig egészen elképesztő. A tokok legolcsóbb formája természetesen továbbra is a szilikon tok, mely sokszor mindössze párszáz forintos beruházást jelent. Ennél olcsóbb alternatíva egyszerűen nem létezik, és már a szilikon tok is jelentős védelmet nyújt a telefon számára egy esésnél. A szilikon tok rugalmas anyagból készül, mely az esés során az energia nagy részét elnyeli, így a ház és a kijelző sem sérül súlyosan.

Ha biztosabbra akarunk menni, akkor azonban érdemes a keménytokokat vagy a flip-flop tokokat választani, melyek jobb védelmet nyújtanak a karcok és az ütődések ellen. Sokan például a táskában hordják a telefont a kulcsok és egyebek mellett. Ezek hamar karcolják a házat és a kijelzőt is! iPhone tokok olcsón vásárolhatók manapság rengeteg helyről. Költsünk egy kis extrát és védjük telefonjainkat!

Print Friendly, PDF & Email