Lan kábel a megbízható teljesítményért

LAN kábel

A különböző vezeték nélküli technológiák népszerűségének ellenére, lehetetlen teljesen lemondani a vezetékes adattovábbításról. Ezekhez a következő fajták tartoznak: USB, VGA/DVI/HDMI, LAN kábel, hálózati szűrő és különböző adapterek. Cégünknél kizárólag jól ismert gyártóktól származó minőségi termékeket értékesítünk, amelyeknek garantáljuk a tartósságát és a funkcionalitását.

Áruházunk előnye a széles termékkínálat, valamint az előzetes online konzultáció lehetősége. Viszont annak érdekében, hogy eldöntse milyen vezetéket kell vásárolnia, először is tudnia kell, hogy mihez van szüksége rá. Előfordulhat, hogy LAN kábelre van szükség a nyomtató vagy szkenner az asztali számítógéphez vagy a laptophoz történő csatlakoztatásához.

A nyomtatási és szkennelési eszközök gyártói gyakran kiegészítik a termékeiket a szükséges LAN kábellel, de ezek különböző okok miatt néha meghibásodnak. Természetesen a célirányos gyártók által forgalmazott LAN kábelek jelátviteli sebessége magasabb. Például egyes termékek használatakor a lapolvasó gyorsabban tölti be az adatokat a számítógépre.

Ha kényelmetlen az USB eszközök csatlakoztatása a számítógéphez az asztal alatt, akkor használjon elosztót vagy hosszabbító LAN kábelt! Ezek egyik vége a számítógép megfelelő portjához csatlakozik, amíg a másikhoz bármilyen USB eszközt kapcsolhat. A VGA, DVI és HDMI kábeleket leggyakrabban a laptop, a televízió vagy a monitor csatlakoztatására használják. Szeretné a legjobb képminőséget elérni? Vásároljon tőlünk vezetéket!