Melyek a legfontosabb iPhone kiegészítők?

Az egyre drágább és fejlettebb telefonok megjelenésével sokan felteszik manapság is a kérdést: melyek a legfontosabb iPhone kiegészítők, melyek nélkül nem is érdemes használni a telefont? Az első válasz sokak szerint egy jó telefontok, ezzel pedig egyet lehet érteni. Az iPhone-ok köztudottan nem viselik túl jól a leejtéseket és sok esetben már az első zuhanás a telefon halálához vezet.

Egy párszár forintos szilikontokkal azonban alapvető védelmet lehet szolgáltatni a sérülékeny telefonok számára, így sok fejtöréstől és pénzkidobástól spórolhatjuk meg magunkat, ha egy új több százezer forintos iPhone-t egy olcsó tokkal is felruházunk. Az elmúlt években már biztosítást is lehet kötni a telefonokra, azonban a legjobb módszer továbbra is az aktív prevenció.

A telefontok mellé érdemes kijelzővédő fóliát is szerezni, mely a kijelzőt védi az esetleges karcoktól. Ha a telefont táskában hordjuk olyan dolgok társaságában, mint a kulcscsomó és egyebek, akkor karcokból bizony nem lesz hiány a megfelelő védelem nélkül. A kijelzővédő plexi azért is hasznos, mert nagymértékben lecsökkenti annak az esélyét, hogy ütődés során a kijelző betörik.

Ezek nélkül a kiegészítők nélkül nem is érdemes manapság okostelefont használni, de vajon mi a helyzet a luxusabb kategóriával? Sok tízezer forintért olyan iPhone kiegészítőket vásárolhatunk, mint a vezeték nélküli töltő, a vezeték nélküli fülhallgató és sok más finomság. Az Apple természetesen borsos árakat kér ezekért is, de hát, aki iPhone-t vesz, annak erre is biztos van pénze!