Melyek a legfontosabb iPhone tartozékok?

Milliók használnak manapság is iPhone-okat és az ezekhez érkező tartozékokat, azonban érdemes visszatekinteni arra az időkre, amikor még nem voltak tökéletesen a telefonra szabott tokok, vezeték nélküli töltők és fejhallgatók, valamint egyéb finomságok. Az első iPhone tartozékok még igencsak kezdetlegesek voltak. Egy töltő, egy fülhallgató és néhány alkatrész, hogy az SD kártyát eltávolítsuk a telefonból.

Akkoriban még tokokat se nagyon lehetett a készülékekhez rendelni, és ezért törtek is, mint az antik családi vázák. Ha manapság megveszünk egy iPhone X-et, akkor viszont vagyonokért már olyan kiegészítőket vásárolhatunk, mint a telefonhoz szabott bőrtok (20.000 forint), vezeték nélküli fülhallgatók (iPhone AirPods – 50.000 ft), továbbá a Belkin Boost Up Special Edition vezeték nélküli töltőpad (30.000 ft).

Párezer forintért vásárolhatunk még plexiüveget is a kijelzőre, mely megvédi azt a karcoktól és apróbb sérülésektől. De akkor melyek is a legfontosabbak? Láthatjuk, hogy a luxust meg kell fizetni. A valóban szükséges kiegészítők azonban csak a telefontok és a kijelzővédő, melyekből olcsóbb alternatívák is vannak a leírtaknál.

Egy iPhone szilikon tok például 1-2 ezer forintért megvásárolható és hatványozottan jobb védelmet nyújt a telefon számára esések során, mint a telefon csupasz háza. A kijelzővédő fólia is kötelező elem, ha a telefont gyakran visszük táskában, hiszen a kulcsok és egyéb tárgyak nagyon hamar karcossá teszik a kijelzőt. Az iPhone tartozékok ára és lehetőségeinek száma is megnőtt az elmúlt években. Mindenki azt veszi, tehát, amire még szüksége van!