Miért érdemes olcsó telefon tokokat vásárolni?

olcsó telefon tokok
Olcsó telefon tokok

A modern okostelefonok rendkívül sérülékeny eszközök. A megfelelő védelem nélkül már egy kisebb zuhanás vagy ütődés is a telefon kijelzőjének halálát jelentheti, ami sok esetben hatalmas költségekkel jár. Az IP68-as és egyéb IP szabványokkal ellátott telefon okijelzőcseréjéhez hőlégfúvóra és speciális képzettségre van szükség, ezért a javítások az ilyen esetekben a készülék árának felét is elérhetők.

Fura módon a telefon árához képest filléres beruházást jelent csak egy jó tok és kijelzővédő fólia vagy plexi beszerzése, azonban sokan ezt az extra kiadást már hanyagolják. Olcsó telefon tokokat manapság szinte bárhol lehet vásárolni. Kifejezetten költséghatékony platformnak számít az Amazon és az Ebay, de igazából itthon bemegyünk bármely GSM boltba vagy márkaboltba, és mutatnak nekünk olcsó telefon tokokat és egészen prémium tokokat is, melyek ára már kicsit borsosabb.

Milyen tokok közül választhatunk manapság? Természetesen jelenleg is elérhető a felhasználók számára a rendkívül költséghatékony szilikon tok, mely sokszor 1-2000 forintos összeget jelent. Ennél picivel drágábbak a keménytokok, melyek azonban már valódi védelmet nyújtanak a készülék házának a karcok és ütődések ellen.

Aki biztosra akar menni, az választhat flip-flop tokokat is, melyek a házat és a kijelzőt egyaránt védik. Minden tok mellé érdemes egy kijelzővédő fóliát vagy plexit beszerezni, hogy a védelem tökéletes legyen. Az olcsó telefon tokok is sokszorosan több védelmet nyújtanak, mint ha egyáltalán nem használnánk tokot. Érdemes tehát még párezer forintot rákölteni friss készülékünkre!