Miért volt fontos az iPhone 6 szilikon tok?

Amikor az első iPhone-ok megjelentek, az emberek felismerték, hogy ezek a klassz kis készülékek bizony úgy törnek, mint a nagymamánál az antik vázák. Már egyetlen leejtés is halálos ítéletet jelenthetett az iPhone telefonok számára. Az Apple rájött, hogy a felhasználók közel sem tudnak olyan jól vigyázni a telefonokra, mint azt gondolták, ezért az iPhone 5-ös megjelenésekor kompatibilis szilikon tokokat is piacra dobtak, melyek tökéletesen illeszkedtek a készülékekhez.

Az iPhone 6 szilikon tokok is hasonló elvek alapján készültek és egy kicsit jobb anyagösszetétellel egész jó védelmet tudtak biztosítani fillérekért a törékeny és igen drága okostelefonok számára. Manapság már rengeteg különböző tok közül lehet választani, azonban minden az iPhone 6 szilikon tokokkal és elődeivel kezdődött.

A szilikon tok manapság a legolcsóbb alternatíva, ha egy okostelefont védelemmel akarunk ellátni. A párszáz forintokért kapható szilikon tok hatványozottan megnöveli egy iPhone házának és kijelzőjének védettségét egy esés során, ugyanis a rugalmas anyagból készült tok a mechanikai energia nagy részét elnyeli. A tok segítségével megóvhatjuk a telefonok házát az apróbb karcoktól, törésektől és szennyeződésektől.

Az iPhone 6 szilikon tokok mellé megjelentek kemény tokok és flip-flop tokok is, melyek kicsivel drágábbak, viszont komolyabb védelmet nyújtanak, mint a szilikon tokok. Ezekkel a kiegészítőkkel biztosra mehetünk, és ha még kijelzővédő fóliát is vásárlunk a telefonhoz, akkor jó eséllyel túléli az iPhone azt a bizonyos zuhanást, melyet csupasz társai szinte soha!