Milyen olcsó okostelefonokat vegyünk kártyafüggetlenül?

Az olcsó telefonok vásárlásának igénye bármikor felmerülhet a hétköznapokban. Ha jelenlegi készülékünk az utolsókat rúgja, akkor lehet, hogy érdemes egy új modellt beújítani hasonló árkategóriában. Erre általában 2-3 évente lehet szükség, és ha vigyázunk készülékünkre (kijelzővédő + telefontok), akkor egész olcsón megúszhatjuk a telefonvásárlást. Olcsó okostelefonok kártyafüggetlenül rengeteg helyen vehetők, de ha márkás terméket akarunk, akkor érdemes a szaküzletekben nézelődni.

A helyzet azonban az, hogy a legnagyobb márkák olcsó telefonjainak megvásárlása nem mindig túl kifizetődő választás, ugyanis az Apple, Samsung és egyéb nagy cégek általában a prémium készülékek tervezésébe és készítésébe fektetik a több energiát, és az olcsóbb mobilok minősége sokszor kétségbevonható 1-2 év után.

Ha olcsó okostelefonokat kártyafüggetlenül keresünk, akkor a kínai telefonok még megbízható választásnak bizonyulnak, azonban jó ötlet az interneten kicsit utánaolvasni, hogy a viszonylag no-name cégek készülékei mit nyújtanak, ugyanis azok a mobilok sokszor filléres árakért kaphatók online és lehet, hogy találunk egy-két gyöngyszemet közöttük!

Az Oukitel K4000 például egy 4100 mAh-s akksival felszerelt monstrum, mely mindössze 20.000 forintért megvásárolható rengeteg webáruházban és egész jól futtatja a modern alkalmazásokat és játékokat. Árkategóriájában a nagyobb cégek legolcsóbb készülékeit sem tudnánk megvenni, viszont ismeretlenebb gyártók telefonjait érdemes lehet kipróbálni, ha szigorúbb éppen a büdzsé!