Mobiltelefon dual sim-el? Megéri!

mobiltelefon dual sim
Mobiltelefon dual sim

Sok gyártó felismerte az elmúlt években, hogy a dual sim-es telefonok rendkívül hasznosak a felhasználók számára, és ezért sok telefont manapság már eleve dual sim-es kivitelben lehet csak megvásárolni.

A kínai készülékek nagy része ilyen, és ezek a telefonok rendkívül hasznosak lehetnek, ha több előfizetést is használunk telefonunkkal esetleg külföldön, vagy céges telefonra van szükségünk. A dual sim technológia használata rendkívül egyszerű. 2 sim kártyát tehetünk az okostelefonba, és bármikor válthatunk aközött, hogy éppen melyik aktív.

Beállíthatjuk azt is, hogy az egyik meddig legyen csak aktív, így például egy céges telefonszámnál megadhatjuk, hogy 8 és 16 óra között lehessen csak hívni. Ha mobiltelefon dual sim-es, akkor tehát láthatjuk, hogy rengeteg lehetőség áll előttünk a professzionális életben és a személyes élettérben egyaránt. A legjobb az egészben az, hogy nem is kell sokat fizetni manapság, ha egy dual sim-es telefont szeretnénk.

Már 40.000 forint körül vásárolhatunk olyan kínai telókat, melyek dual sim technológiával érkeznek. Ha éppen cserekészülékre van szükség, vagy egy céges telefont szeretnénk drágább személyes okostelefonunk mellé, akkor egy ilyen költséghatékony mobiltelefon dual sim kiegészítéssel remek választás lehet. Nem kell többé értékes telefonunkat magunkkal vinni és amiatt aggódni, hogy baja eshet munka közben. Visszük olcsóbb dual sim-es telefonunkat, és mindenféle hívást elintézhetünk róla a nap során. Praktikusság, megbízhatóság és rend a mindennapokban!

Print Friendly, PDF & Email