Philips távirányítók a kényelmes tévézésért

Philips távirányító
Philips távirányító

Az univerzális tévék nagy előnye, hogy rengeteg távirányító képes potenciálisan vezérelni ugyanazt a tévét, továbbá rengeteg tévét vezérelhet potenciálisan ugyanaz a távirányító. A Philips távirányítók már sok éve kaphatók a legkülönfélébb Philips tévékhez, így egyszerűvé téve a tévézést, valamint az új távkapcsoló beszerzését, ha az eredetivel történt volna valami.

Manapság nincs más dolgunk, mint bemenni egy elektronikai szaküzletbe vagy ellátogatni egy online webáruházba, és megrendelni egy olyan Philips távirányítót, melynek a leírásában megtalálható a mi tévénk a kompatibilis készülékek listájában. Rengeteg árkategóriában vásárolhatunk manapság Philips távirányítókat, hiszen maguk a tévék is rendkívül különbözők lehetnek.

A Smart tévék kezeléséhez nem lesz elég egy hagyományos, néhány nyomógombbal rendelkező távirányító, hiszen itt már fejlett menürendszert kell kezelni. A modern Philips tévékhez megfelelő Philips távirányítókra van szükség, melyek árkategóriában is kicsit drágábbak, mint az átlagos LCD tévékhez kapható távkapcsolók.

Az ilyen klasszikus univerzális távkapcsolók főleg a hagyományos tévéket vezérlik jól, és bonyolultságtól függően a tévé több vagy kevesebb funkcióját tudjuk a kapcsoló segítségével kezelni. A Philips távirányítók legtöbbje lehetővé teszi a jelforrás megválasztását, hangerőkezelést, csatornák váltását és hangolását, menürendszerekben való navigálást, fényerő és kontraszt beállítását és jópár egyéb funkció praktikus kezelését is. Nincs más dolgunk tehát, mint párezer forintért szerezni egyet!

Print Friendly, PDF & Email