Regenerálódjon otthon térdműtét után!

Tekintse meg itt a részleteket

A műtétek utáni lábadozások unalmasan, gyengélkedve telnek el, amikor a betegnek a legfőbb dolga a pihenés és a fizikai erő visszaszerzése. Ha Ön kíváncsi, hogy mivel regenerálódhat a vártnál is könnyebben, tekintse meg itt azt a csodás orvosi alkalmatosságot, amelyik már rengeteg emberen segített! A térdműtéteket fizioterápia követi, ám a gyógyulás akkor lesz a leggyorsabb, ha a páciens otthon sem rest és türelmesen, fokozatosan végzi a jól bevált gyakorlatokat.

A térdgéppel a porcokat abszolút nem éri teher és az ízület lassan-lassan visszanyeri néhai állapotát. Tekintse meg itt, a www.terdgep.hu weboldalon mind a sportolók, mind az idősebb korosztály körében oly népszerű eszközt!

A vállalat nem csupán megvásárlásra ad lehetőséget, hanem azokra is gondolt, akik csupán pár hétig szeretnék igénybe venni a készüléket. A kölcsönzés napi díja 1800 Forint, aki azonban egy teljes hónapban gondolkodik, számára csupán 1700 lesz ez a díj. Ha Önben felmerült néhány kérdés, ne habozzon, hanem tárcsázza a cég telefonszámát!