T-home telefonok, avagy visszapillantás a múltba

Mielőtt a T-mobil neve Telekom-ra változott volna, számos olyan szolgáltatás volt elérhető mind a telefonok, mind a kábel tévé terén, melyek nevei mára már feledésbe merültek. A T-home telefon is ilyennek számított. Ezek a telefonok kifejezetten a T-Mobil szolgáltatótól vásárolható készülékek voltak, melyek vagy vezetékes, vagy mobil kivitelben érkeztek és igazából teljesen olyanok voltak, mint a mostani telefonmárkák, csak még a régebbi márkákat képviselték.

Sokan emlékezhetnek még a klasszikus Nokia és Sony Ericcson telefonokra, melyek helyét mára már átvették a Samsung és Apple készülékek. A T-home telefonok gyakran Nokia és Sony Ericcson gyártmányú készülékek voltak, melyek manapság már rendkívül furcsának tűnhetnek az átlagos tinédzser számára.

Amióta a T-mobil Telekom lett, ezek a készülékek már ritkán kaphatók a szolgáltatónál, mivel inkább az újabb és fejlettebb okostelefonok megvásárlására ösztönzik a vásárlókat és az előfizetőket a cégnél. A legújabb Samsung Galaxy készülékek és az Apple iPhone-ok, valamint egyéb Huawei, HTC gyártmányú okostelefonok már rég újraértelmezték az okostelefonpiacot és egyre kevesebben vannak, akik hagyományos gombos készülékeket vesznek.

A T-home telefonok nagyrészt ilyenek voltak ugyanis. Maga a szolgáltatás ma is él, hiszen a Telekom-nál rengeteg készüléket lehet vásárolni, viszont a telefonpark nagymértékben megújult és mindig követi az éppen aktuális megjelenéseket. Ha a T-home-os időkben gyakori telefonokat keresünk, akkor viszont múzeumokba kell mennünk sajnos.