Találjunk kártyafüggetlen telefonok olcsón külföldi oldalakon!

Érdekes, hogy mennyi különböző féle okostelefont vásárolhatunk meg manapság. Sokan csak a legnagyobb cégek termékeit ismerik, azonban olyan gyártók is léteznek, melyekről jó eséllyel sosem hallottunk még és egész jó készülékeket gyártanak elképesztően olcsón! Kártyafüggetlen telefonok olcsón külföldi oldalakon is vásárolhatók.

Ezek a készülékek sok esetben nem kerülnek forgalomba hazánkban, ezért az átlagos boltban nem tudjuk őket megvásárolni. A külföldi online webáruházakban azonban olyan készülékeket tudunk vásárolni, mint a Hafury UMax és az Uhans Mix! Az Umax egy kifejezetten érdekes készülék és körülbelül 20-25.000 forintért meg lehet vásárolni.

Ebben a telefonban még a nagynak mondható 4100-asnál is erősebb akkumulátor került, egy 4500 mAh kapacitású monstrum díszeleg a telefonban, mely lehetővé teszi, hogy akár egész nap játszunk vagy dolgozzunk rajta. A központi egység egy kicsivel régebbi darab, azonban egy 4 magos 1,3 GHz órajelű processzort kapunk, ami közel sem rossz ebben az árkategóriában. A memória és a háttértár respektíven 2 és 16 GB méretű.

Az Uhans Mix hasonló specifikációkkal rendelkezik és igazából mindkét telefon remek választás, ha egy valóban olcsó kártyafüggetlen okostelefont keresünk és nem bánjuk, hogy nem a megszokott márkák készülékeit vásároljuk. Az igazság az, hogy a 20-30.000 forintos kategóriában nem igazán tudunk használható telefonokat venni a Samsung és Apple termékpalettáról. Az ilyen készülékek azonban remek lehetőségeket tartogatnak, ha olcsóbb telefonokat keresünk!