Továbbra is változatosak az LG tv árak

LG tv ár
LG tv ár

A tévézés továbbra is rendkívül kedvelt időtöltésnek számít a mindennapokban. Sokan vásárolnak minden évben LG tévét, mivel a gyártó már több évtizede jelen van a piacon és általánosságban megbízható, minőségi tévéket kínál a fogyasztók számára.

Mint a legtöbb szórakoztató elektronikai termék, az LG tévék is számos árkategóriát ölelnek fel annak megfelelően, hogy mennyire bonyolult és új technológiával lett ellátva egy bizonyos LCD tévé. Az LG tv árak tehát igen változók, és a pártízezer forintos kategóriától egészen a milliós szintig is találunk manapság tévéket. Sokan mondják, hogy nem a méret számít, de azért, ha otthoni házimozit szeretnénk csinálni, akkor nyilván nem fogjuk egy kisképernyős alap tévével beérni!

Az olcsóbb LG tévék általában a klasszikus LCD tévék, melyek még távirányítóval rendelkeznek és semmiféle ’smart’ funkcióval nem bírnak, tehát egyszerűen csak a szolgáltatással jövő csatornákat, esetleg filmeket nézhetünk rajta. Az LG tv árakban az ugrás akkor következik be, amikor már okos tévét szeretnénk vásárolni, ugyanis ezeknek az ára jelentősen magasabb, mint az átlagos ’buta’ tévé ára.

A modern smart tévék stream-elési lehetőségeket, wifi-s kapcsolatot, online videótárak használatát, felhő alapú szolgáltatásokat és egyebeket is magukba foglalnak, melyekre az olcsóbb, egyszerűbb tévék értelemszerűen nem képesek. Elmondható tehát, hogy egy szép képű LG smart tv jó választás lehet hosszú távra, ha nem félünk egyszer egy kicsit mélyebben a pénztárcába nyúlni érte.

Print Friendly, PDF & Email