Ilyen árakon mozognak most a látásjavító műtétek

Szeretnél végre búcsút mondani a szemüvegnek? Kényelmetlennek érzed a viselését? Nem győzöd évről-évre egyre nagyobb dioptriára cserélni a lencséket? Ez esetben jól jöhet számodra a látásjavító műtét. Dr. Nagymihály Attila ultrahangos technológiával dolgozik. Kíváncsi vagy a beavatkozás árára? A drnagymihaly.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod. A weboldalon számos hasznos információt megtalálhatsz, így közelebb jutsz a megoldáshoz. A fejlett gépeknek köszönhetően, a műlencse kezelés nem tart tovább 20 percnél.

A fájdalomtól sem kell félned, hiszen olyan zsibbasztó hatású cseppeket használnak, amik pár perc alatt érzéstelenítik a szemet és annak környékét. Ahhoz, hogy a doktor úr hatékonyan el tudja távolítani a saját szemlencsét, egy apró, 2-3 milliméteres vágást kell ejtenie. Ezen keresztül kihúzza a régi lencsét, majd behelyezi az új, egyénre szabott művi változatot. Természetesen mindent látni fogsz, hiszen nem altatásban vagy bódításban történik a műtét. Viszont ez ne zavarjon, hiszen semmit sem fogsz érezni az egészből!

Kinek ajánlja a szemész orvos a látásjavító lencseműtétet?

Elsősorban annak, aki 45 éves már elmúlt, szemüveget hord és homályosan lát közelre vagy távolra. Az is idesorolható, aki egyszerűen nem lát jól, esetleg homályosan szemléli a világot, de nincs szürkehályog a szemén. Olyannak is ajánlott a műtét, aki egyszerűen nem tudja megszokni a multifokális vagy bifokális szemüveget. Ha szeretnél javítani a látásodon és egyúttal a szürkehályogot is megelőznéd, akkor a látásjavító műlencse kezelés tökéletes választás számodra.

Biztos lehetsz benne, hogy Dr. Nagymihály Attila a legmagasabb minőségű lencséket használja a beavatkozások során. Az operációt végző szakorvos segítséget nyújt abban, hogy kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb terméket. Fontos megemlíteni a lencse típusait is, hiszen többféle változatuk ismert. Ráadásul mind-mind eltérő hatásfokkal rendelkeznek. Amennyiben nem tudod, hogy a problémádra melyik lenne a legideálisabb megoldás, kérj hozzá segítséget a rendelő kollégáitól!

Milyen műlencse típusok léteznek?

A tórikus műlencse például kifejezetten az asztigmia korrigálásához készül. Ezek a lencsék különböző dioptria értékeket képeznek, vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Az alakjukat ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor egy lyukas fánkra emlékeztető alakzatnak az oldalából kivágnak egy szeletet. A tórikus lencséket egy adott formára alakítják, hogy az asztigmia kezelhető lehessen. Ezzel szemben, a trifokális műlencse továbbfejlesztett változata a multifokális változatoknak.

Rendkívül éles, kétszemes látást biztosít és minden távolságnál ideális. A trifokális verzió kényelmesebb megoldás, hiszen aki ezt a fajta lencsét választja, annak a műtét után nem lesz szüksége szemüvegre. Előfordulhat, hogy a monitor előtt töltött órák miatt a páciensek 20 %-nak szüksége lesz egy távollátó eszközre, ami a köztes fókusztávolsághoz segít alkalmazkodni. További jó hír, hogy a műlencse műtétre 50 év felett is lehetőség van.