A dekorfóliás beltéri ajtó népszerű választás

Dekorfóliás beltéri ajtó

A beltéri nyílászárók rendszerint könnyű szerkezetűek és számtalan dekorációs kivitelben kaphatóak. A dekorfóliás beltéri ajtó például nagyon népszerű megoldás, a könnyű kezelhetősége és szép kinézete miatt. Minden gyártó rendelkezik készletekkel ilyen típusú ajtókból, mivel a nagy kereslet ezt lehetővé teszi.

A dekorfóliás beltéri ajtó típusok általában szabvány szerinti 70, 90 és 100 cm szélességben készülnek, egyenként 210 cm magassággal. Az ajtótokok rendszerint 10-12 cm vastag falakhoz lettek tervezve. Természetesen lehetőség van egyedi méreteket is rendelni, felár ellenében.

A dekorfóliás beltéri ajtó 40 mm vastagságú, amely speciális, könnyen tisztítható fóliával van burkolva. Számos színben és mintával kapható. Létezik üveg berakással készült ajtó is, amely még vonzóbb megjelenést kölcsönöz. A galaxyajto.hu weboldalra látogatva számos nyílászáró közül válogathat. Minden terméknek van leírása, így további információt kaphat a termékekről. Rendelje meg a honlapon ajtóját és a kollégák másnap kiszállítják Önnek!