Milyenek manapság az mp4 lejátszó árak?

mp4 lejátszó ár
Mp4 lejátszó ár

Az elektronikai termékek ára szépen lassan kúszik felfelé az elmúlt évek tendenciáit megfigyelve. Igaz, hogy 1-2 termék szépen lassan ki is megy a divatból, mint a DVD lejátszók, CD lejátszók, stb, azonban van 1-2 termék, melyet mára már elavultnak gondolunk, és mégis jelen vannak a piacon, ráadásul egész baráti áron.

Az mp4 lejátszók is ebbe a kategóriába tartoznak, és ha praktikus zenehallgató vagy videónéző eszközt keresünk, mely ráadásul még aktív megjelenítéssel és képernyővel is rendelkezik, akkor ezek a kis eszközök továbbra remek társnak bizonyulnak. Az mp4 lejátszó árak egészen stabilnak mondhatók mostanában, és már 10.000 forint körül vásárolhatunk egy mp4 lejátszót, mely néhány évig kiszolgál minket a hétköznapokban.

Igaz, hogy az okostelefonok nagyrészt átvették a zenhallgatás és a videónézegetés terén a piacot, azonban az mp4 lejátszók olcsó alternatívának számítanak, ha valahova esetleg nem akarjuk magunkkal vinni a telefont. Ha például sportolunk, testedzést végzünk, akkor a robosztus okostelefon semmiképp sem lesz jó társ. Az mp3 és mp4 lejátszók itt jönnek képbe, hiszen praktikusabb, kisebb eszközök, mint bármely smart phone. Ha gyártók közül akarunk válogatni, akkor még mindig sok lehetőség áll előttünk.

A SanDisk és a Transcend továbbra is megfizethető készülékeket gyárt, melyek 10-15.000 forintért megrendelhetők. Ha valóban márkát és minőséget keresünk, akkor az Apple iPod Touch tájékán érdemes nézelődni, bár ezek ára már 60.000 forint fölött van. Ezek tehát manapság az mp4 lejátszó árak nagyvonalakban!