A köldök piercing ápolásának fontossága

A köldök piercing esztétikus ékszer, amit sokan választanak, főleg a fiatalabb korosztály képviselői, a stílus kifejezésére és az egyéni megjelenés fokozására. Az utóbbi évtizedekben nagyon elterjedt, ezért ma már széles körben elfogadott stíluselemmé vált.

A köldök piercing közkedveltségét részben annak is köszönheti, hogy a popkultúra ikonjai, a hírességek, illetve a közösségi média influenszerei is szívesen viselik. Számos változatban létezik, ebből kifolyólag mindenkinek lehetősége van az ízlésének megfelelőt beszerezni.

A cirkónia és a kristály gyakori díszítőelemek, amik extra csillogást adnak az ékszernek. A köldök piercing behelyezése után feltétlenül gondozni kell az érintett területet. A tisztítása lehetőleg a célra kifejlesztett szerrel történjen! Javasolt kerülni a szűk, dörzsölő ruhadarabokat, mivel sérüléseket és irritációt okozhatnak.

A gyógyulási idő alatt a jakuzzit, a szaunát és a medencét nem ajánlott igénybe venni, a fertőzések elkerülése érdekében. A köldök piercing, persze megfelelő ápolás mellett, teljesen biztonságosan viselhető.