Hikoki H41MB2, hogy könnyebb legyen a munka

Hikoki fűkasza
Hikoki fűkasza

Amint megérkezik a tavasz és egyre melegebbre fordul az idő, úgy akad egyre több munka a kertben és a ház körül. Mivel a kaszálás a legidőigényesebb és nehezebb munka, szinte kötelező a hatékony Hikoki fűkasza beszerzése, hiszel ezzel a feladatokat sokkal gyorsabban be lehet fejezni. Ennek hála a ház tulajdonosa mással is tud foglalkozni.

Aki már rég birtokában van a Hikoki fűkasza, az bizony megtapasztalhatta, hogy ezzel szinte már szórakozás a kaszálás, egy olyan feladat, ami egyáltalán nem megterhelő. Ez annyira profi, hogy nem csupán kis kertekben, hanem a lakóház környékén, tehát nagyobb területeken egyaránt beválik.

Az ember gyorsan és egyszerűen elvégezheti a munkát, és jut bőven ideje a relaxálásra vagy bármi másra, amihez kedve van. A Hikoki fűkasza megvásárolható a szerszamgepwebshop.hu boltban, ahol a termék többféle változata is szemügyre vehető. Amellett, hogy ennek a teljesítőképessége kifogástalan, az is a pozitívumai közé sorolható, hogy egy nagyon könnyű szerszám.

Ezért sem olyan nehéz ezzel a munka, mint egyéb eszközökkel. Sőt, a komfortos vállpánt is hozzájárul ahhoz, hogy egyszerűbb legyen dolgozni a Hikoki fűkasza masinával. Mivel nagyon kicsi a tömege és a motorindítás is egyszerű, ezért a hölgyek is remekül boldogulnak vele.

A gép sokoldalúságát igazolja, hogy ezt lehet damillal és vágótárcsával is használni. A fent említett webáruházban a Hikoki H41MB2 vésőgép is megvehető. A szerszám a fúráshoz szükséges ütési energiát egy légdugattyús ütőmű segítségével generálja, függetlenül az ütési módszer milyenségétől.

Ez ebben is eltér az ütvefúróktól, ahol is az ütőmozgást körmöstárcsás ütőmű állítja elő. A Hikoki H41MB2 a pneumatikus szerszám végét kalapálja, nem pedig a tokmányt. A gépbe helyezett szár hosszirányban mozog a tokmányban. A masinát a munka közben nem kell erőteljesen nyomni, ugyanis az ütőenergiát egy külön légdugattyú adja.

Ezért is könnyebb a Hikoki H41MB2 használata. A Hikoki H41MB2 SDS Plus vagy SDS Max tokmánybefogással készül. Ezekbe a tokmányokba bármilyen tartozék nélkül, egy sima mozdulattal rögzíteni lehet a véséshez alkalmazott szárakat, így könnyű váltogatni is ezeket a kellékeket.