Milyen a legjobb gamer asztali számítógép?

legjobb asztali számítógép
Legjobb asztali számítógép

Ha manapság gaming-ről van szó, akkor a legtöbben továbbra is asztali gépekben gondolkodnak, hiszen nem korlátoz minket a méret, és ezekből a gépekből lehet a legtöbbet kihozni, ha valóban elég mély a pénztárcánk. A legjobb asztali számítógép a gamer kategóriában könnyen elérheti az 1 millió forintot is újonnan vásárolva, és jó eséllyel csak a videókártya fog 300.000 forintba kerülni!

Ezért cserébe viszont egy olyan atomerőművet kapunk, melynek körülbelül 2 évig nem igazán lesz párja. Sok cég kínál manapság kész konfigurációban gamer PC-ket. Ezeknek fő előnye, hogy nem kell egyesével összevásárolgatnunk 6 helyről az alkatrészeket, majd órákat bajlódni a beszereléssel, hiszen a cég vállalja ezt, ráadásul teszteli is a gépet.

Az ilyen kész gépek nem is szoktak drágábbak lenni ráadásul, mintha magunknak állítanánk össze. Ha nem fontos számunkra az ár, és, hogy teljesen testreszabhassuk a PC-t, akkor nyugodtan beruházhatunk a legjobb asztali számítógépbe a gamer kategóriában egy olyan cégnél, mint a Radium, és egy tökéletesen működő erőművet vihetünk haza körülbelül 900.000 forintért.

Milyen alkatrészeket találhatunk ezekben a gépekben? Röviden, a legjobbakat. Intel Core i7-8700K processzor, 32GB Kingston HyperX Predator DDR4 Ram-ok, SSD-k és 3 TB-os HDD-k, ASUS MAXIMUS X CODE Z370 alaplapok, egy nVidia GTX 1080 8GB GDDR5X, mely az egyik legerősebb kártyának számít jelenleg a piacon, és még sok mást. A legjobb asztali számítógépnél igazából nincs kifogás, mindenből a legjobb kerül a gépbe a tökéletes teljesítményért!