Mit tudnak az olcsó HTC mobilok?

Ha megnézünk manapság egy alsó-közép agy középkategóriás HTC mobilik képviselőjét, akkor egész jól összehasonlíthatónak bizonyulnak ezek a készülékek a nagy cégek termékeivel. A HTC U Play széria jelenleg 50.000 forint körül mozog, mely egyértelműen egy átlagos középkategóriás árat képvisel és egy jó választás lehet a hétköznapokra, általános okostelefon célokra.

Remeköl működnek a HTC mobilokHTC mobilok

Nem fogunk vele világot megváltani, azonban a leggyakrabban felmerülő igényeket ez a készülék egész jól kielégíti. Maga a U Play név egyébként azt sugallhatja, hogy ezt a telefont első sorban játékra érdemes használni, azonban a Play inkább a játékosságot fejezi ki és a kreatív kezelési módokat, melyeket a telefon lehetővé tesz.

Az új hangalapú érzékelési, avagy hangfelismerő technológiának köszönhetően az U Play csak a te hangodra reagál és követi kéréseidet is. A legtöbben egyébként a kamerákat tartják legnagyobb előnyének, azon belül is a szelfikamerát, melynél könnyedén lehet választani a 16 MP és az UltraPIXELTM technológia között között.

A HTC egyedi képességeiHTC mobilok

Az UltraPixel 4x fényérzékenyebb* módja kiváló egy gyertyafényes vacsora megörökítésére, a nagy felbontású, részletes képekre pedig ott van a 16 MP-es kamera. 50.000 forintért egész jó technológiákat kapunk tehát. 32 GB belső tárhely, 3 GB RAM, 1920×1080 Full HD Super LCD kijelző.

Ami kicsit kifogásolható talán az a szoftver, ugyanis Android 6.0 rendszer kerül a telefonra, mely kicsit már elavultnak mondható, tehát a legújabb technológiákat és funkciókat nem fogja támogatni, azonban a régi vasat jól futtatja! A HTC mobilok közül az U Play tehát egy kezes kis jószág játékos felhasználók számára.