Samsung kártyafüggetlen okostelefonok olcsón

Minden évben sokan választják a Samsung telefonokat, hiszen még a legolcsóbb készülékekben is ott vannak a Samsung védjegy által biztosított funkciók, lehetőségek és minőség. Samsung kártyafüggetlen okostelefonok olcsón rengeteg helyen kaphatók manapság. Bemehetünk egy Samsung márkaboltba az árak és az elérhető készülékek felől érdeklődni, de akár online webáruházakban is lehetőségünk van körülnézni.

Az utóbbi azért szerencsés, mert összevethetjük az egyes készülékek specifikációit, árát, külsejét, színeit, stb. Milyen olcsó Samsung készülékeket lehet manapság érdemes közelről is megtekinteni? A J3 készülék egyértelműen a legköltséghatékonyabb Samsung telefon jelenleg a piacon és ez a készülék képviseli az alsó kategóriát a cég termékpalettáján.

A J3 modern AMOLED 720p-s kijelzőket biztosít, melyeken kellemes a legtöbb tartalmat szemlélni. Mindehhez viszonylag erős 1,2 GHz-es Cortex-A7 CPU-k társulnak, melyek a legmodernebb alkalmazásokat is jól futtatják. A Samsung J3-al körülbelül 3-4 évig lehet kalkulálni, ugyanis az olcsó készülékek még a megfelelő kezelés mellett is megadják magukat körülbelül ennyi idő után.

A jelenleg 45.000 forint körül mozgó J3-as közel sem rossz választás, ha egy modern költséghatékony okostelefont szeretnénk kifejezetten a Samsung termékpalettájáról. A J szériában egyébként ott van még a J5-ös és a J6-os is, melyek jobb hardvert ígérnek egy kis extra pénz ellenében. Ha egyéb modellekre is kíváncsiak vagyunk, melyek hasonlóan olcsók, akkor a Samsung Xcover széria is érdekes lehet.