A fűmag termékkategória igen széles

Az egészséges, mutatós gyepszőnyeg az adott körülményeknek megfelelő fűfajta kiválasztásakor kezdődik. A parasztplaza.hu webáruházban temérdek fűmag áll a vetés előtt állók rendelkezésére. A Barenbrug Dry & Strong szárazságtűrő, kevesebb öntözést igényel, a kikelő növények erős és mélyre hatoló gyökérrel rendelkeznek.

A cég gyorsan fejlődő, tömör pázsitot alkotó Bar Power RPR Sport nevű keveréke ultraerős, többek között regenerálódó angol perjét is tartalmaz és jól viseli az alacsony nyírást. A Kite gyártmányú Pázsit fűmag különlegessége, hogy százszorszéppel van keverve. Ugyancsak ettől a gyártótól elérhető az árnyéktűrő, a felújító és a sport fűmag keverék is.

Ez utóbbi, az összetételéből adódóan, igen jól tűri az intenzív használatot, a mindennapos taposást, kiváló eredményt nyújt sportlétesítményeknél, játszótereknél és a jobban igénybe vett házkörüli kertek esetében. A Fűdoktor elnevezést viselő fűmag gyors segítséget nyújt a gyepekben keletkezett foltok, például vakondtúrás eltüntetésében.