Nem érdemes csempézni lapszintező nélkül

lapszintező
Lapszintező

Az elmúlt években a lapszintező termékek használata elég nagy sikernek és népszerűségnek kezdett el örvendeni. A felkapottsága ezen eszközöknek közel sem véletlen, ugyanis a gyakorlat nagyban visszaigazolta a hatékonyságukat. A hidegburkolás folyamata során gyakran merülnek fel utólagosan olyan sajátos jellegű hibák, mint a fogazott felszín kialakulása.

A prémium lapszintező rendszerek bevetésével ez többé nem jelent majd problémát. Általában kevésbé a lerakás folyamatában keresendő a hiba, hiszen a szakemberek mindig vízszintezővel dolgozva végzik el a feladatutak, de ez kevés. A ragasztó száradásakor előfordulhatnak minimális anyagmozgások, amelyek létrehozzák a fogazott felszínt.

Ezt semmilyen metódussal nem lehet jelenleg kiküszöbölni, csak a lapszintező eszközök felhasználásával. Típustól függően, beszélhetünk kis és nagy ékes típusokról, valamint csavaros és újra felhasználható változatokról. A gyakorlati megfogalmazása szerint, szinte mindegy melyiket, de valamelyiket fontos használni a kívánt cél eléréséhez.