Az open office előnyei: Miért jó egy egyterű iroda?

open office
Open office

Sokak álma egy saját vállalkozás, de mielőtt ebbe belevágnának, érdemes kellő tapasztalatot gyűjteni egy jól működő cég keretein belül. Az alkalmazotti lét sok előnyökkel kecsegtet, amit sokan az után tudnak csak értékelni, hogy saját céget indítottak. Ugyanakkor, a később felmerülő hibák kiküszöbölésre szintén jó ez az ismeretszerzés. Szóval, ha látod mi működik rosszul a munkahelyeden, akkor azt kiküszöbölheted a jövőben a saját üzletedben.

Egyik ilyen lehet, amikor minden személy egymástól szigorúan elválasztva, csak a saját feladatára koncentrálva, akár teljesen szeparált helyiségekben dolgozik. Manapság egyre inkább konstruktívabb munkavégzést tesznek lehetővé a közösségi irodák. Az FRoffice szerint „Egy coworking iroda remek opció lehet azok számára, akik szívesen kérik ki egyéb területeken mozgó munkatársaik véleményét.” Az ötletek, külső nézőpontok megosztása segít kitágítani a határokat. Ennek a pszichológiája nagyon egyszerű.

Amikor benne vagy egy bizonyos feladatban, akkor többnyire keretek közé zárod magad és csőlátás alakul ki, miközben a megoldás lehet kézenfekvő egy másik szemszögből nézve. Az egyszerű irodában különböző szakágak képviselői együtt tehát nagyobb kreativitást mutathatnak. Az open office előnyei ilyen téren a siker kulcsa bizonyos helyzetekben. A FRoffice egyterű irodáit maximálisan igényre szabhatod a munkatársaiddal. Amíg az egyik részben folyik a komoly munka, addig a másik oldalon csocsóasztal, babzsák, flipper, függőszékek szolgálhatják a kényelmet. Talán éppen akkor ugrik be egy kiváló ötlet, amikor egy kényelmes kanapén végignyújtózol pihenés végett pár percre.

Mindezek mellett, a 257 négyzetméteren világos légtér, kutyabarát környezet, gépesített és felszerelt konyha, több mosdó és zuhanyzó várja, hogy kihasználd. Stabil üzleti internet, erős Wifi kapcsolat, légkondicionáló, fix és mozgatható asztalok, flipchart segíti a munkádat. A kedvező költségek és személyes igényre szabható szerződési feltételek mindezek után már csak habnak számítanak a tortán. Élj a lehetőséggel és teremts olyan munkakörnyezetet, amiben egyszerűen jó dolgozni!