Online pénztárgép: árak és egyéb tudnivalók vásárlás előtt

online pénztárgép
Online pénztárgép

2017 vízválasztó év volt a kereskedelem területén, mert ekkortól vált kötelezővé az online pénztárgépek használata. Ez volt az első egyértelmű lépés a készpénz kivezetése felé, de erről majd később beszélünk. A digitalizáltság révén lehetővé vált olyan rendszerek kiépítése, amik valós időben közlik a fontos adatokat. Hol van már a régi piaci árusítás, amikor gyakran csere alapon működött a vásárlás, illetve alku tárgya volt a termékek értéke?

Az állam átvette az irányítást és minden eladott tétel után áruforgalmi adót követel. Mivel az ország bevétele jelentős részben függ a kereskedelemben lezajló forgalomtól, ezért alapvetővé vált a minél komolyabb ellenőrzés szüksége. Amíg a régi kasszák külön egy kis feketedobozba gyűjtötték az adatokat, amiket utólag kellett benyújtani ellenőrzésre, addig az online változatok már direkt kapcsolatot tartanak fent a hatóságok szervereivel. A kommunikáció folyamatos, ezért könnyebben szemmel tartható a forgalom alakulása. A költségek viszont növekedtek.

Egy online készülék drágább, mint a hagyományos társa. Bár az értéke elérheti a több mint 100 000 Ft-os tételt, léteznek kedvezményes opciók, amikkel bárki élhet. Az aktuális online pénztárgép árakról a CMO weboldalán tájékozódhatsz bővebben. A vásárláson túl, dönthetsz a bérlés mellett is. Ennek eredményeképpen örök garanciát fogsz kapni. A javítás, csere minden plusz költség nélkül megtörténik. A tervezhető kiadások növelni fogják a biztonságot, valamint az ePénztárgép kompatibilis rendszerek könnyen továbbfejleszthetőek. Természetesen kedvezményes vásárlási ajánlattal is találkozhatsz, már amennyiben mindenképpen szeretnéd a saját birtokodban tudni a berendezést.

A hűségidőt mindig vedd fegyelembe! A gyakorlati tapasztalatok szerint, a bérlés megtérülőbb konstrukciót kínál, mint a saját tulajdon, ezért ennek fényében mérlegelj! Mi köze mindennek a bankjegyekhez? Csak annyi, hogy minden olyan helyen, ahol online pénztárgép van, kötelező biztosítani a készpénzmentes fizetés lehetőségét. Ez lehetett az első lépés egy olyan új világ felé, amiről még senki sem tudja, mit hoz magával. De addig is, használd sikerrel a CMO termékeit és élvezd az előnyüket!