Van berendezett iroda Debrecen szívében

Nem egyszerű olyan döntést hoznia valakinek, hogy belevág egy saját cég alapításába. A feladat rejt magában számos kihívást és problémát, amivel muszáj szembenézni. Az első és legfontosabb talán a tökéletes helyszín kiválasztása. Bár akad bőven kiadó iroda Debrecen körzetében, azért nem mindegy, hogy az adott intézmény mennyire jól megközelíthető, pontosan hol helyezkedik el.

A Kassai Irodaház ebből a tekintetből olyan lehetőségeket kínál, amit kevesen. Az épületegyüttes a központhoz közel található, valamint kellemes környezetben fekszik. Az állatkert, Nagyerdő és az egyetemváros karnyújtásnyira van. A parkolás ingyen megoldható és még fedett biciklitároló is rendelkezésre áll. Az iroda Debrecen majdnem szívében várja az érdeklődőket.

A pontos részletekről a kassaiirodahaz.hu weboldalon lehet informálódni. Egy friss vállalkozónak talán a legnagyobb kérdést a felmerülő költségek jelentik. Ettől sem kell tartania, ugyanis ez az iroda Debrecen olyan kedvező feltételeket kínál, fix kiadások mellett, amik előre tervezhetővé teszik a bérleti lehetőségeket. Ez már önmagában mindent elmond.