Érdemes eladó okos tv-t vásárolni?

Ha manapság igazán minőségi tévére vágyunk, akkor érdemes mélyebben a pénztárcába nézni. Az okos tévék képviselik jelenleg a technológia csúcsát olyan funkciókkal, mint az online streaming, 3D technológia, internetes hozzáférés, vezeték nélküli kapcsolat és egyebek. Eladó tv, tehát a smart tv kategóriában is igencsak drága lehet még úgy is, hogy nem a boltban vesszük.

Általánosságban jól járhatunk a használt termékek vásárlásával, azonban a tévék olyan eszközök, melyek nagymértékben befolyásolva vannak azáltal, hogy az előző tulajdonos mennyire viselte gondjukat. Ha látszik, hogy a képernyő karcos, a kép színhibás, akkor jó eséllyel a tv elszenvedett néhány fizikai sérülést az idők során. A smart tv-k esetében ez különösen rossz, hiszen a rendkívül vékony tévék kifejezetten sérülékenyek.

Ez persze alku tárgyát képezheti és faraghatunk az árból, ha eladó tv-ket keresünk, azonban saját televíziózási élményünket is figyelem előtt kell tartani, tehát ne csak az olcsóságra menjünk! Használt, eladó okos tv-k vásárlása kifizetődő lehet, ha mindenképp spórolni akarunk. Természetesen árban okos tv és okos tv között is van különbség, és ahogy megyünk fel az árakban, annál jelentősebb a spórolás.

Ha 300.000 forint felett akarunk smart tv-t vásárolni, akkor érdemes megnézegetni az eladó tv-ket is a használt piacon, hiszen lehet, hogy egy-két tízezer forintot faraghatunk az árból, melyet mondjuk a hangrendszerbe fektethetünk, ha házimozit akarunk csinálni. Az eladó tv-k rendkívül népszerűek a manapság is, azonban figyeljünk oda állapotukra!